Slani zalogaji

Hladni i topli bife, komplet ketering

   Ukoliko ste se sladili našim tortama i kolačima znate da nam je kvalitet proizvoda na prvom mestu. Slatkiši koje pravimo su preporuka za slane zalogaje i kompletan ketering koji nudimo. Vrhunske pite, salate u korpicama, štapići sa maslinama, empanade,pomodorini sa fetom, zalogaji od heljde, razni slaniši bez glutena i alergena, mnoštvo posnih pita, salata, raznih vrsta ribe za sve one koji poste, samo su deo našeg keteringa. Posni i mrsni mix su sjajan izbor zalogaja koji će zadovoljiti i najprobirljivije. Više vrsta kanapea, na bagetu, tostu, sa dimljenim lososom ili plavim sirom i suvim šljivama, mortadelom bademima. Koktel rostilj u grejnim posudama za one koji uzivaju u ćevapima, rolovanom pilecem fileu, svinjskim ražnjićima, domaćoj kobasici. Definitivno, svako može naći nešto što voli.
   Neodlučne nećemo ubedjivati kako smo baš mi najbolji. Naš uspeh je kada nas ponovo pozovete, tada znamo da se naš trud isplatio. Znamo da je kvalitet bio ispred cene kada ste birali.
   Probaćemo da Vam pomognemo u izboru ili količini hrane koja Vam je potrebna.
   Ako želite da odmorni i veseli dočekate goste, ako uzivate u istančanim i gurmanskim ukusima, probajte naše slane zalogaje.
   Serviramo ih na nepovratne ili inox poslužavnike, aranžiramo, dostavljamo, ako to želite u Beogradu, a po potrebi i dogovoru i dalje. Sve možete poručiti kako telefonom , tako i preko našeg sajta, a naravno čekamo Vas svakog dana 9h-21h na Novom Beogradu u ulici Dzona Kenedija 9a.

Galerija